Η Apple συνεργάζεται με την Brilliant για "smart lighting"

 

Η Brilliant, ως start-up της Silicon Valley, ανέπτυξε τον πρώτο διακόπτη φωτός για τον έλεγχο των έξυπνων home devices και έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλες τις μεγάλες εταιρείες εκτός από την Apple. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες φαίνεται να έχουν αλλάξει τα δεδομένα.

Πρόσφατα οι εταιρείες ανακοίνωσαν πως η «Brilliant Home Control» έχει ενσωματώσει το HomeKit της Apple, δίνοντας την ευκαιρία σε καταναλωτές να εντοπίσουν και να ελέγξουν τον φωτισμό που συνδέεται με το μικρό touchscreen του tablet της Brilliant, μιλώντας στη Siri ή στο Home app οποιασδήποτε  Apple συσκευής. 

 

Τι είναι αυτό που επιχειρεί η Brilliant;

Η Brilliant δουλεύει πάνω σε έναν διακόπτη φωτός, ο οποίος φαίνεται ήδη να λειτουργεί με το Alphabet Google Assistant. Επίσης, έχει εγκατεστημένο το Alexa της Amazon και παρέχει έλεγχο επί του Sonos, του Google Nest και άλλων smart home devices.

Σύμφωνα με τον διευθυντή και συνιδρυτή της Brilliant, Aaron Emigh, η έξυπνη τεχνολογία γίνεται όλο και πιο αναγκαία για τα σπίτια και γίνεται σχεδόν ανέφικτο να γεμίζουμε τα σπίτια με πολλά τραπέζια και παρόμοια είδη. Σε αυτό ακριβώς η έξυπνη τεχνολογία έρχεται να βοηθήσει και στο μέλλον θα δώσει σίγουρα πολλές «έξυπνες» επιλογές.

 

Από την πλευρά της, η Apple ξεκίνησε καλύτερα από το αναμενόμενο για το 2019, καθώς ήδη συνεργάστηκε με την Brilliant. Παρόλο που το Alexa βρίσκεται παντού, η Apple από την προαναφερόμενη κίνηση φαίνεται να προσπαθεί να ακολουθήσει σταδιακά την ίδια πορεία.

Οι ειδικοί στον χώρο έχουν διακρίνει την τεράστια ικανοποίηση που έχει ο κόσμος με τα «έξυπνα» είδη τεχνολογίας. Για αυτόν το λόγο, περιμένουν να δουν στο CES την ανταπόκριση του κοινού από την προβολή των αντίστοιχων συσκευών. Αν είναι θετική θα φροντίσουν στο μέλλον να εστιάσουν σε ακόμη πιο σημαντικές υπηρεσίες καταναλωτών, όπως medical advice και home security.

 

Source

MGMEDIAEXPO LTD

MGMEDIAEXPO LTD organizes specialized exhibitions of high international standards.

Our current portfolio includes trade exhibitions & conferences from a diverse range of industries.

www.mgmediaexpo.eu

CONTACT US

MGMEDIAEXPO LTD

Cyprus Tel: +357 25281826,

Athens Tel: +30 210 6619827, +30 210 3006619

contact@mgmediaexpo.eu